LokalnaPolitikaIzdvojeno

Danijel Tušak osvojio Gospić po glasovima za župana i skupštinu, više i od Milinovića i od Petryja

ZANIMLJIVO

Novo lice ličke političke scene Danijel Tušak, u Gospiću je osvojio najveći broj glasova. Iako je u Ličko-senjskoj županiji ukupno treći, u najvećem ličkom gradu je prvi po glasovima birača


Ozbiljan politički rezultat napravio je kandidat nezavisne liste Budi svoj i HSP-a u Gospiću, ali i u Ličko-senjskoj županiji. U Ličko-senjskoj županiji osvojio je visokih 17,79%, dok je u Gospiću osvojio prvo mjesto po glasovima s 33,01%, iza njega je Milinović sa 29,16%, a zatim Petry s 28,98% glasova.

Na glasanju za Županijsku Skupštinu, Tušak je osvojio 17,17% glasova u Ličko-senjskoj županiji, a u Gospiću je također pobijedio Milinovića i Petryja i ima najbolji rezultat s visokih 35,68%.

Milinović i Petry osvojili su veći broj glasova na terenu u općinama i gradovima gdje su imali svoju stranačku infrastrukturu, i tu je razlika kojom Tušak ipak nije ušao u drugi krug za Ličko-senjskog župana.

Tušak se još nije obratio biračima nakon ovog rezultata.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close