LokalnaPolitikaIzdvojeno

Danijel Tušak osvojio Gospić po glasovima za župana i skupštinu, više i od Milinovića i od Petryja

ZANIMLJIVO

Novo lice ličke političke scene Danijel Tušak, u Gospiću je osvojio najveći broj glasova. Iako je u Ličko-senjskoj županiji ukupno treći, u najvećem ličkom gradu je prvi po glasovima birača


Ozbiljan politički rezultat napravio je kandidat nezavisne liste Budi svoj i HSP-a u Gospiću, ali i u Ličko-senjskoj županiji. U Ličko-senjskoj županiji osvojio je visokih 17,79%, dok je u Gospiću osvojio prvo mjesto po glasovima s 33,01%, iza njega je Milinović sa 29,16%, a zatim Petry s 28,98% glasova.

Na glasanju za Županijsku Skupštinu, Tušak je osvojio 17,17% glasova u Ličko-senjskoj županiji, a u Gospiću je također pobijedio Milinovića i Petryja i ima najbolji rezultat s visokih 35,68%.

Milinović i Petry osvojili su veći broj glasova na terenu u općinama i gradovima gdje su imali svoju stranačku infrastrukturu, i tu je razlika kojom Tušak ipak nije ušao u drugi krug za Ličko-senjskog župana.

Tušak se još nije obratio biračima nakon ovog rezultata.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close