Vijesti

Dani hrane i tradicijskih proizvoda nakon 15 godina na glavnom zagrebačkom trgu

Nakon što se ova izložbeno-prodajna manifestacija održavala u Boćarskom domu i to uzastopno 15 godina, građanima će po prvi puta gotovo 100 izlagača prezentirati tradicijske proizvode u šatoru na Trgu bana Josipa Jelačića. Dane hrane i tradicijskih proizvoda i to 16. po redu otvorit će zamjenica gradonačelnika Bandića i to u petak 18. listopada u 11 sati. Manifestaciji će prisustvovati i župan Stjepan Kožić.


Posjetitelji će moći birati između 100 izlagača i proizvođača hrane i tradicijskih proizvoda. Po povoljnim i promotivnim cijenama prodavat će se voće i povrće, suhomesnati proizvodi, sirevi, kruh i kolači, med i drugi pčelinji proizvodi kao i vino, likeri i sve vrste rakije.

Građani će moći kušati proizvode najuzornije seoske žene Zagrebačke županije za ovu godinu, Željke Tomašec. U nedjelju 21. listopada na istom mjestu sudjelovat će zajedno s pratiljama Božicom Vrhovec i Renatom Šinko u izboru za Najuzorniju hrvatsku seosku ženu.

Facebook Zagrebačke županije

Ova manifestacija održava kroz dane vikenda, odnosno petak, 19. listopada od 8:00 do 19:00 sati te u subotu 20. listopada do 8:00 do 18:00 sati. U nedjelju 21. listopada održat će se samo izbor za najuzorniju hrvatsku seosku ženu. Ulaz za sve posjetitelje je besplatan.

 

Foto: Pexels

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close