SportGrad Zagreb

Dancestar u Zagrebu očekuje više od 1500 natjecatelja

Ako volite ples, glazbu i pred najvećim profesionalcima iz plesne industrije želite pokazati što znate, ne propustite kvalifikacijsko natjecanje DanceStar Croatia, dio najveće međunarodne plesne ture DanceStar 2016. U Zagrebu se očekuje više od 1500 natjecatelja od kojih će samo najbolji imati šansu pokazati što znaju na velikom finalu u svibnju.

Priliku da pokažu svoje umijeće i budu dijelom plesne atrakcije DanceStar 2016. plesači iz Hrvatske imat će od 4. do 6. ožujka u Hypo centru u Zagrebu na kvalifikacijskom natjecanju DanceStar Croatia. Najbolji u svibnju idu na finale u Poreču gdje će se za titulu pobjednika boriti više od 50 tisuća plesača iz 55 dražava.

DanceStar Croatia dio je najvećeg plesnog spektakla na svijetu koji plesačima i plesnim školama omogućuje predstavljanje pred poznatim sucima i plesnim pedagozima. Sudački tim u Zagrebu čini 11 poznatih imena među kojima su Almira Osmanović, Željko Božić, EZ Twins, Igor Barberić, Alejandro Europe i ostali. Oni će pojedince i plesne skupine ocjenjivati u svakoj kategoriji, od baleta i stepa, preko akrobatskog i modernog plesa, do urbana i B-boying-a.

 

Pročitajte više na 24sata.hr


Foto: Dancestar Zagreb

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close