Damir Kedžo dolazi na 66. Zagrebački festival s epskom baladom “Srce mi umire za njom”

Tena Brnad

Nikad bolji Damir Kedžo dolazi na 66. Zagrebački festival s epskom baladom “Srce mi umire za njom”.


Maestralni tekst i glazbu ove balade potpisuje Ante Pecotić, a aranžman Bojan Šalamon Shalla. Osim tehnički zavidne interpretacije, vokalno dominantan Damir dao je i posebnu emociju pjesmi koja će vas razoružati i u kojoj se svi možemo prepoznati.

Snimali smo jedan dan u Rijeci, gradu koji obožavam i u kojem živim, a drugi dan u predivnom talijanskom gradiću Lignano Sabbiadoro. Želio sam savršeni i spot za najbolju pjesmu koju sam do sada otpjevao, podijelio je Damir prve dojmove nakon snimanja sa svojom publikom.

Pjesmu, čiju duboku emociju u njegovoj izvedbi možemo fizički osjetiti i koja baš nikog ne ostavlja ravnodušnim, Damir će otpjevati 25. siječnja na 66. Zagrebačkom festivalu.

Ovo je autobiografska pjesma. Prepoznao sam se u svakoj njenoj riječi. Toliko mi znači da ni ne znam opisati, ali znam otpjevati. U svaki stih i svaku notu dao sam dio sebe i to će publika prepoznati i osjetiti. Ova pjesma mi jako puno znači i jedva čekam otpjevati ju uživo na pozornici Zagrebačkog festivala, rekao je Damir.

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Foto: Lumiere Production

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u