Scena

Crvena jabuka slavi svoj trideseti rođendan

U ZAGREBU Crvena jabuka je odlučila proslaviti svoj rođendan uz svoje vjerne obožavatelje na nadolazećoj koncertnoj turneji, naziva ‘Tamo gdje ljubav počinje’


Nakon 30 godina velike glazbene karijere Crvena jabuka je odlučila proslaviti svoj rođendan uz svoje vjerne obožavatelje na nadolazećoj koncertnoj turneji, naziva ‘Tamo gdje ljubav počinje‘, a koja kreće velikim koncertom,13. 3. 2015., Cibona.

Izuzetan medijski interes, odlične pjesme, te ogroman uspjeh koje su ove istinske zvijezde postigle u sklopu svoje glazbene karijere, najjači su aduti ovog velikog glazbeno-scenskog showa, kojim će  pohoditi veće gradove u Hrvatskoj i regiji.

Nakon službenog početka koncertne turneje ‘Tamo gdje ljubav počinje’, koja kreće iz zagrebačke Cibone, u planu su i ostali gradovi – Varaždin, Pula, Rijeka, Split, Osijek i Karlovac.

Koncertnu turneju najavit će i njihov novi album, koji se očekuje tijekom veljače ove godine.


 

Foto: Jutarnji list
Tekst: 24 sata

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close