VijestiDruštvene mreže

Crtež malog Šimuna oduševio ministra Beroša: “Ti si moj junak”

Objava je odmah postala viralni hit, a reagirao je i ministar koji je dječaku poslao važnu poruku, ali pozdrav


Četvorku s crteža dječaka iz Nuštra rijetko tko neće prepoznati – svakodnevno nam donose najnovije informacije o borbi s koronavirusom u Hrvatskoj i brinu o našem zdravlju i sigurnosti.

Prepoznajete li ovu četvorku? Osmogodišnji Šimun iz Nuštra kaže da su oni za njega junaci!”, stoji u objavi općine Nuštar uz fotografiju dječaka koji drži svoj crtež. Na njemu je nacrtao omiljene superjunake iz stripova: Supermana, Batmana, Flasha i Čudesnu ženu, ali je ispod njih napisao imena članova Nacionalnog stožera civilne zaštite: Vili, Kruno, Davor i Alemka.

Objava je odmah postala viralni hit, a reagirao je i ministar koji je dječaku poslao važnu poruku, ali pozdrav.

Dragi Šimune, hvala ti. Čuvaj svoje bližnje…Ti si njihov štit i moj junak! Pozdravlja te Vili”, napisao je u komentaru sa službene facebook stranice koronavirus.hr.

Napravit ćemo sve da našoj djeci vratimo djetinjstvo. Šimune hvala na podršci, zbog vas se nikada nećemo umoriti”, poručio je dječaku ministar Davor Božinović putem Twittera.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook / Općina Nuštar

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close