Condé Nast Traveler izdvojio je Exit kao jedini festival među 50 najznačajnijih turističkih atrakcija u Europi

Iva Biondić

Vodeći američki turistički vodič Condé Nast Traveler izdvojio je Exit kao jedini festival među 50 najznačajnijih turističkih atrakcija u Europi


Exit festival je tako stavljen rame uz rame s Bečkom operom, grčkom Akropolom, Eiffelovim tornjem, Berlinskim zidom, Gaudijevom Sagradom familijom, Michelangelovim Davidom, Picassovom Guernicom, Boljšoj teatrom i mnogim drugim kultnim europskim znamenitostima i institucijama. U članku je zabava na Exitu stavljena među najveće užitke koji se mogu iskusiti na Starom kontinentu, kao što su krstarenje grčkim otocima, skijanje u St. Moritzu, posjet Louvreu, gledanje španjolskog flamenka u Andaluziji, Formule 1 u Monacu, polarne svjetlosti na Islandu, ispijanje piva u Češkoj i Njemačkoj, vožnja kanalima i biciklom u Amsterdamu i uživanje u kamenicama u Malom Stonu!

“Ova vijest predstavlja još jedan dokaz da se EXIT festival pozicionirao u globalnoj javnosti u sam vrh svjetskog kreativnog stvaralaštva i da je prešao granice festivalske industrije. Neizmjerna je čast, kao jedini festival na svijetu, biti spomenut zajedno s legendarnim institucijama i znamenitostima od kojih su neke vjekovima simbol neprocjenjivog svjetskog kulturnog nasljeđa i najviših duhovnih dostignuća čovječanstva”, izjavio je Dušan Kovačević, direktor EXIT festivala.

Više čitajte na tportal.hr


Foto: Pixabay

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u