VijestiScena

Colonia novim singlom i spotom “Melem” otkrila najjači adut albuma “Nova era”

Nakon nekoliko uspješnih singlova s novog studijskog albuma “Nova era”, jedina i najdugovječnija hrvatska dance grupa Colonia objavila je prema mnogima najjači adut, singl “Melem”.


Glazbu, tekst i aranžman je, kao i produkciju cijelog albuma, radio Boris Đurđević koji još jednom zaraznim plesnim ritmom i modernom produkcijom potvrdio mjesto među najboljim hrvatskim producentima. Đurđević je uvijek uspješno pratio najnovije svjetske trendove po pitanju glazbene produkcije, a zahvaljujući tome “Melem” odlično zvuči u bilo kojem klupskom prostoru. Electro house zvuku savršeno se prilagodio i snažni vokal Ivane Lovrić čiji se dolazak u Coloniju pokazao kao pun pogodak.

Atraktivna Ivana je i glavna okosnica modernog video spota kojeg je režirao Dario Radusin, a koji je režirao spot i za prošli hit Colonije, “Alarmantno”. Videospot za “Melem” premijerno je prikazan jučer točno u podne na službenom YouTube kanalu grupe Colonia i u programu CMC televizije.

“Melem” je zasigurno pravi melem za dušu u ove hladne jesenske dane, čime Colonia nastavlja predstavljati niz odličnih singlova koji dolaze s njihovog novog studijskog albuma “Nova era”. Osim pjesmama, stranice nove ere Boris i Ivana uspješno ispisuju koncertnim nastupima po regiji.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close