Turizam

Čitajte novi ljetni broj The Plitvice Timesa! Više od 300 000 turističkih stranica i doživljaja krenulo na teren, od danas i online

Objavljen je novi ljetni broj The Plitvice Timesa


Novih 300 000 stranica turističkog magazina The Plitvice Times kreće s distribucijom na više od 60 lokacija diljem Hrvatske i inozemstva. Ljetni broj nastavlja donositi priče iz cijele regije, a posebno za ovaj broj tim The Plitvice Timesa obišao je Velebit i Majstorsku cestu, ali i cijelu obalu Ličko-senjske županije te pronašao 6 najljepših plaža. Možete čitati i o konjičkoj čaroliji Plitvičkih dolina, intervju s iznajmljivačicom apartmana Stanicom Nikolić u Rudanovcu, a tu je i velika reportaža s jednog od najvećih turističkih sajmova na svijetu – Arabian Travel Marketa u Dubaiju.

Pročitajte uvodnik iz magazina i požurite po svoj besplatni primjerak!

Ljetni broj The Plitvice Timesa priča je koja donosi nove turističke ideje, a potrudili smo se da obuhvati široko područje interesa i uživanja. Kao što slogan naše nacionalne turističke zajednice kaže za Hrvatsku da je puna života, tako je ljetni broj pun života Plitvičkih jezera i Ličko-senjske županije – ali i mira.

U skladu s ljetnim godišnjim dobom, naš reporter Nino obišao je primorski dio Ličko-senjske županije pa ekskluzivno za vas preporučujemo šest najljepših plaža koje će vam oduzeti dah. Za neke plaže gledajući fotografije i sami smo pomislili da je riječ o nekoj egzotičnoj oceanskoj destinaciji, međutim ne, to je sve naša Hrvatska. S druge strane, donosimo priču o ribolovu u Gackoj dolini, te najavljujemo događanje u Otočcu, a istim putem idemo i do čarolije konja u Plitvičkim dolinama gdje možete obići tri očaravajuće rute.

Nismo zaboravili ni Velebit, naš reporter Milan obišao je jednu od najljepših cesta u Hrvatskoj –  Majstorsku cestu. Donosimo prekrasne fotografije u predvečerje, sa zanimljivim činjenicama o izgradnji i povjiesti.

Priča iznajmljivača dolazi nam iz Korenice, točnije s Rudanovca. Stanica Nikolić s obitelji se odlučila baviti turizmom, a njene savršene ocjene od strane gostiju dale su nam povod za razgovor.

Međunarodne priče The Plitvice Timesa zaokružili smo s dvije reportaže – Skopje i Dubai. Skopje je posjetila naša suradnica Tamara i imamo veliku priču, a Dubai – točnije Arabian Travel Market 2019, posjetio je naš reporter Ante koji donosi priču o luksuzu i jednom od najvećih turističkih sajmova na svijetu.

U ovom broju nalazi se i dva intervjua; pročitati možete tematski razgovor s čelnom osobom turizma Ličko-senjske županije Ivanom Radoševićem, a odnosi se na filmske nagrade za turistički promo spot, a drugi razgovor je sa direktorom Zračne luke Zadar Josipom Klišmanićem, zračnom lukom koja veže Dalmaciju i Liku sa Hrvatskom i svijetom.

Priča The Plitvice Timesa ide dalje, na preko smo 60 lokacija diljem Hrvatske i Europe, a po novom naš magazin osim u Beču i Bihaću, možete čitati i u glavnom gradu Italije – Rimu. Nadamo se da ćete „upiti“ sadržaj i da će vam se svidjeti, uživajte!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close