Hrvatska

Ćiro Blažević poručuje La Papi da umjesto glazbe ganjaju loptu

PRVA PJESMA

La Papa nema veze s Vatikanom, La Papa je dvojac koji čine Nikola Dabac (ukulele i vokal) i Stanislav Kovačić (violončelo i vokal), postoje već barem 5 godina i zadovoljni su.


Tako se zove i njihova prva pjesma Ja sam vrlo zadovoljan, a s kojom se konačno ostavljaju birtija, ljetnih terasa, vjenčanja, sprovoda i paviljona te umjesto plesno – pjevanih covera počinju predstavljati komadiće svojeg kreativnog rada.

U goste im je došao legendarni Ćiro Blažević koji poručuje da se ipak ostave glazbe i “počnu ganjati loptu, ili barem žene“.

“Pjesma je posvećena dobrom raspoloženju koje često nedostaje ljudskom rodu, a naročito je dobrodošla u današnje vrijeme, jer po našem mišljenju ispaćenoj zemlji i ljudima uvijek treba doza optimizma, negativizma i depresije koje hvala Bogu ima dovoljno, čak i previše što se nas tiče.“, kažu La Papa.

Bubnjeve je odsvirao Ante Prgin-Surka koji je radio na mixu i uz Stanislava Kovačića producirao pjesmu. Spot je radio Denis Pušić (Amasfilms), mladić koji je u kratkom vremenu sa skatea ispred Mimare prešao na kameru, a osim Ćire Blaževića u spotu se pojavljuju Judita Franković i dvije plesačice – Valentina Miloš i Mikela Žabek.

Bez obzira na kritike Ćire Blaževića La Papa se neće posvetiti lopti, štoviše, ići će na more, opet će biti zadovoljni i potražit će nekog drugog gosta jer, da parafraziramo, bolje biti zadovoljan, nego mrzovoljan.

 

Foto: PR

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close