Zdravlje

Često pranje kose nije dobro za vas

Ako imate kosu koja se brzo masti i muku mučite sa svakodnevnim pranjem, razveselit će vas riječi stručnjaka prema kojima kosu ne treba prati češće od dva puta tjedno ako želite postići sjajnu i postojanu frizuru poput Victorijinih anđelica. No neka istraživanja upozoravaju na pojavu iritacije vlasišta ako ignorirate signale koje vam odašilje organizam


Većina žena svakodnevno pere kosu ne bi li ona uvijek izgledala reprezentativno, no mnoge od njih preziru taj proces šamponiranja – ispiranja – sušenja na koji izgube vrijeme koje mogu i korisnije potrošiti. Da ne pričamo tek o zamornom ustajanju u cik zore kako bi imale svježe opranu kosu na poslu.

Ako ste brineta i k tome volite dulje spavati, veselit će vas nova saznanja o režimu pranja kose. Stručnjaci tvrde kako je kosu idealno prati dva puta tjedno kako bi se ona manje mastila te kako bi izgledala zdravije i sjajnije.

Više na tportal.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close