Politika

Čestitka Predsjednika Republike vjernicima koji Uskrs slave prema julijanskom kalendaru

Tradicionalnim  pozdravom “Hristos voskrese!”, predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović uputio je čestitku građankama i građanima koji Uskrs slave prema julijanskom kalendaru:

Blagdan Uskrsa uči kako, usprkos svim nedaćama i teškoćama, uvijek postoje nada i rješenja za bolje sutra ako se iskreno i s punom vjerom prihvati njegov značaj. Neka značaj ovoga najvećeg kršćanskog blagdana vjernicima bude poticaj traženja nove snage za osobnu izgradnju, a svima nama poticaj na bolju suradnju, međusobno razumijevanje i toleranciju.

Uz podsjećanje na odgovornost svih građana za stvaranje uređenog društva koje poštuje dijalog i različitost, želim vam da blagdan Uskrsa provedete radosno i mirno u krugu svojih najbližih. 

Svim građankama i građanima koji ga slave prema julijanskom kalendaru, želim sretan Uskrs, Hristos voskrese.“

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Zoran Milanović / Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close