VijestiGrad ZagrebScena

Na čak 19 lokacija u povijesnoj jezgri Zagreba održava se Festival svjetla

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić sinoć je u Muzeju grada Zagreba otvorio 2. festival svjetla.


Ovogodišnja tema Festivala je proljeće koje simbolizira buđenje, rast i renesansu, koje će dočarati atraktivne audiovizualne instalacije i projekcije.

Festival će se održavati od 15. do 18. ožujka, od 18,00 do 23,00 sata, na čak 19 lokacija u povijesnoj gradskoj jezgri – tunel Grić, Art park, Tomićeva ulica, kula Lotrščak, spomenik A. G. Matošu, Vranicanijeva poljana, park Grič, plato Gradec, atrij i galerija Klovićevi dvori, Jezuitski trg, Opatička ulica, Hrvatski institut za povijest, veliko i sjeverno dvorište Muzeja grada Zagreba, Vrazovo šetalište, dječje igralište na Dubravkinom putu, ljetna pozornica Tuškanac i Tuškanac.

Festival svjetla Zagreb 2018.” održava se u organizaciji Turističke zajednice grada Zagreba, a uz podršku Grada Zagreba i Hrvatske elektroprivrede (HEP).

Ulaz na sve programe je besplatan. “

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: zagreb.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close