Lifestyle

Brzom akcijom spašavatelja spašen drvosječa u šumskom predjelu Švice

HGSS Stanica Gospić jučer u 12.10 sati zaprimila je poziv od Hitne medicinske pomoći, da se u mjestu Švica dogodila nesreća te da zbog udaljenosti i teže pristupačnog terena trebaju njihovu pomoć.


Radilo se o mještaninu iz Švice koji je prilikom sječe stabla nastradao tako što se stablo srušilo na njega.  Po prvim informacijama liječnika radilo se o teškim tjelesnim ozljedama pa je situacija nalagala hitno postupanje. Odmah po dojavi 10 spašavatelja s dva terenska vozila uputilo se prema mjestu nesreće.

Tim Hitne medicinske pomoći izvršio je zbrinjavanje, a u 13 sati spašavatelji stižu na lokaciju te odmah započinju s transportom. Ozljede su bile višestruke, radilo se o ozljedama glave, ruke, prsnog koša i abdomena. U 13.15 sati unesrećeni je predan u kola Hitne medicinske pomoći s kojima je transportiran do sportskog aerodroma u Otočcu gdje je dalje transport nastavljen helikopterom prema KBC-u Rijeka.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close