Grad ZagrebScena

“Svaki brk ima svoju priču!” za inkluziju osoba s invaliditetom u društvo

Djeca, a ni odrasli, često nemaju priliku svoje vrijeme provesti u muzejima jer sve do danas se infrastruktura većine muzeja još nije potpuno prilagodila osobama s invaliditetom.


Puna šaka brade i Etnografski muzej u suradnji s udrugom Mogu sve organizirali su radionicu kako bi djeci pružili zabavu u muzeju, a odraslima vrijeme opuštanja, razmjenjivanje iskustva te posjet muzeju, piše zagrebonline.hr

Cilj radionice, gdje je naglasak na mlađoj populaciju i djeci, je inkluzija osoba s invaliditetom u društvo. Radionicu s djecom s teškoćama u razvoju vodit će Tea Novosel. Kako bi sadržaj prilagodili temi projekta Puna šaka brade, djeca će bojati i ukrašavati razne ukrase i nakit u istom stilu.

Radionica će se održati u subotu, 5. studenog od 11h do 12h u Etnografskom muzeju, Trg Mažuranića 14. Povedite svoje najmilije, klince i klinceze, obitelj i/ili prijatelje, dođite, zabavite se te oslobodite svoju kreativnost!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close