Ličko-senjska županija

Brinje: 47-godišnjak osumnjičen za sječu i odvoz drva

Protiv počinitelja će nadležnom državnom odvjetništvu biti dostavljena kaznena prijava


Policijski službenici Policijske postaje Otočac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom s područja Općine Brinje zbog osnovane sumnje da je počinio krađu.

Sumnjiči se da je u vremenskom razdoblju od 15. do 26. listopada 2022. godine  u šumskom predjelu mjesta Prokike posjekao i otuđio 107 stabla bukve, javora i graba oštetivši pravnu osobu sa sjedištem u Brinju.

Na području Policijske postaje Otočac evidentirane su dvije krađe kojima je oštećena pravna osoba sa sjedištem u Vrhovinama, i to:

  • u razdoblju od 07. do 17. listopada 2022. godine nepoznati počinitelj ili više njih je na području Doljana, u gospodarskoj jedinici Komarnica, posjekao i odvezao 42 stabla bukve,
  • u razdoblju od 14. do 17. listopada 2022. godine nepoznati počinitelj ili više njih je na području Zalužnice, u gospodarskoj jedinici Komarnica, posjekao i odvezao 48 stabla hrasta, graba i javora.

Policija traga za nepoznatim počiniteljem, protiv kojeg će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close