VijestiScena

Božo Vrećo singlom “Jelenče” najavio album “Melek”

Božo Vrećo, princ sevdaha i interpretator anđeoskog glasa, predstavlja spot za drugi singl s jednog od najiščekivanijih albuma godine.


“Jelenče” je snimano na planinama Bjelašnica, Visočica, Trebević i u Umoljanima. Glazbu, tekst i režiju potpisuje sam Božo, a kameru i montažu Miki Olabarri Powell. U spotu se uz Božu pojavljuje Ina Čano, a oboje su u Božinim sjajnim kreacijama koje su se stopile s predivnom prirodom.

“Melek”, Božin treći studijski album, u izdanju Croatia Recordsa svjetlo dana ugledat će 6. srpnja. Na albumu će se naći ukupno 18 pjesama uključujući bonus pjesmu “Revolution” koja je nastala u suradnji sa Sudar Percussionom i Stefanom Milenkovichem te već prije objavljeni singl “Ko li noćas miluje ti kosu” na kojem je ugostio jazz glazbenika Vasila Hadžimanova.

Božin sevdah pronašao je svoj put do mnoštva publike koja ga je čvrsto priglila. Spoj istoka i zapada, tetovaže tradicionalnih i modernih motiva, sjedinjen muški i ženski glas i pripadnost svim religijama Bosne i Hercegovine očarali su sve one dovoljno slobodoumne da se prepuste emocijama koje izazivaju Božine pjesme. “Melek” će vas definitivno zavesti jer Božin glas otvara neke nove svjetove.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close