LifestyleScenaKultura

Božanstvena komedija: teorija zavjere sa Krešimirom Mišakom i Davorom Pavunom

Riječ je o raznim teorijama zavjere i to iz perspektive kad one prestaju biti samo teorije i postaju činjenice.


Kako s nekih pitanja skinuti stigmu „teorija urote“ i o njima jasno i argumentirano raspravljati? Postoje li zabranjene teme? Tko nam i kako sugerira da se određenom tematikom ne valja baviti? Kako je ustrojen svijet, razumijemo li poredak stvari u njemu i je li nam dopušteno postaviti „osjetljiva“ pitanja?

Na ta i sijaset drugih tema svoje će nam uvide podastrijeti Krešimir Mišak, popularni tv voditelj, pisac, glazbenik i dugogodišnji proučavatelj ove teme te Davor Pavuna, svjetski poznat znanstvenik fizičar koji je kao malo tko otišao daleko u spajanju svojih spoznaja s područja fizike te duhovnosti.

Emisija je začinjena skečevima, prilozima te kojekakvim iznenađenjima kakva se rijetko viđaju u hrvatskom televizijskom prostoru.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: laudato.tv

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close