Lifestyle

BLOGER KRULE: “Od svjetski unikatnog nacionalnog parka, mi smo dobili nacionalnu septičku jamu”

I poznati lički satiričar Bloger Krule osvrnuo se na šokantne podatke o stanju vode na Plitvičkim jezerima koje je prošli tjedan u saboru iznio Branimir Bunjac.


Prema rezultatima analize Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, voda na Plitvicama je zagađena fekalijama, otpadnim vodama, deterdžentima i pesticidima zbog pretjerane izgradnje na tom području.

Dakle… možemo reći da smo uspjeli. Od svjetski unikatnog nacionalnog parka, mi smo dobili nacionalnu septičku jamu. 
U normalno uređenoj državi, nekom bi glavu odfikarili sa ramena… strpali ga u bajbukanu na 20 godina… al štoš… kod nas tajkuni nekažnjeno gaze ljude, sinkopa jebiga… drugi u nacionalnom parku grade zgrade sa desetinama apartmana čiji su wc-i direktno spojeni na Veliki slap…

Sad nam još ostaje da nađemo pitomog ličkog medvjeda koji konstantno prdi. Zašto? Pa kad Japanac dođe na Plitvice i pita “Što to smrdi?”… upremo prstom u medu Milu pa Japancu objasnimo

– Ovo je unikatno endemski medvjed, naš Mile, jedini medvjed na svijetu koji konstantno prducka!, napisao je Bloger Krule.

Cijelu objavu pročitajte u nastavku:

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Bloger Krule Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close