Vijesti

Bloger Krule poziva – POMOZIMO MISLAVU!

Od svih tekstova koje sam napisao, ovaj je onaj za koji bi vas molio da ga pročitate do kraja… odvojite 5 minuta da ga pročitate, još jednom vas molim… hvala vam!

Držislava znam jedno godinu i pol. Nije bilo prilike da se upoznamo u živo, sve dok nisam prije 2 mjeseca bio u Osijeku pa se napokon našli… sjeli… ispričali. Ako se ne varam, sjedili smo 3 sata i pričali… znam da je otrcana fraza, al rodilo se prijateljstvo… mi smo na današnji dan prijatelji.

Neki dan sam listao fejsaru, jer kao što vi čitate moje tekstove… tako i ja čitam vaše. Naletih na njegov tekst u kom govori da je došao do zida, ne zna što će dalje, pa stavlja kuću u Osijeku na bubanj, jel ono, prodaje ju. (Ne… ne pišem ovo iz razloga da mu pomognemo prodati kuću, ni slučajno!). Nazovem ga iste sekunde na telefon:

– Stari, jel dotle došlo?
– Je Krule stari… nema dalje… zid je ispred mene!
– Pa jebemu mater, nikako nije išlo?
– Je koliko je… al stalo je… ni pedlja dalje!
– Pa mora biti načina… ne može to stati, prešli ste više od pola, pa ne može sad stati!

Nisam spomenuo Mislava???… a vid mene budale! Mislav je dečkina… momčina… sinčina od mame Nevenke i tate Držislava…14 godina ima… kako mi reče Držislav, Mislav je zajebant i šaljivdžija (toooo Mislave!!!)… i veliki borac, baš veliki… jer… jer u ringu mu je protivnik cerebralna paraliza.

Mislavu su u tom boks meču rukavice izlizane… kanta u kojoj drži vodu i led je šuplja… stolica na kojem sjedi u pauzi je spala na jednu nogu… ručnik kojim ga trener hladi je probušen… on ne traži da ga se izvuče iz ringa… Mislav samo traži nove rukavice… stolicu… cijelu kantu i cijeli ručnik… kako bi mogao i dalje udarati protivnika. Što je od svega najbitnije… sva ta oprema (operacija na koju bi trebao otići) košta puno ali već je ogroman novac skupljen… skupljeno je 29 500 eura… i sad dolazi zid… fali još 17 000 eura.

Organizirali smo svi skupa već nekoliko humanitarnih akcija, i dokazali smo da pomažemo direktno… cijelu obitelj poznam… a uostalom, na googlu možete naći sve dosadašnje akcije za Mislava Šuška.

Narode… ko može nek pomogne… kuna, dvije, pet, deset… svaka kuna treba. Dva su načina:

Da bi se mogle vršiti uplate, obitelj Šušak je otvorila humanitarni račun na:
Udruga Baranjski leptirići
Osječka 49a
Beli Manastir
IBAN HR8723400091510689176
SWIFT CODE: PBZGHR2X
Privredna banka Zagreb
Svrha:pomoć za Mislava

Poziv se može ostvariti na broj 060/922-922 naplaćuje se 6,25 kn po pozivu (s PDV-om) od toga na Mislavov račun sjeda 3,20 kn… ostalo ide državi i teleoperateru

Tata Držislav čak daje broj svog mobitela, pa ako netko skupi među svojim prijateljima neke novce ili je van Hrvatske a pomogao bi, zovite Držislava i dogovorite se za dalje.
Ako zovete iz stranjskih zemalja:
+385 98 458 699
A za nas iz Hrvatske:
098 458 699

Držislav će mi redovito javiti koliko se skupilo… a i ti Držo, moš u komentaru napisati… nek narod sam vidi.

Kad bi 10 000 ljudi… samo jednom nazvalo 060-922-922 za Mislava bi se skupilo skoro 5 000 eura.

Sami smo slabi, zajedno smo najjači

Tekst: Bloger Krule
Foto: Youtube screenshot/HRT

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close