Vijesti

BLOGER KRULE o poticajima: “To su vam oni frižideri kojima mi, običan narod, govorimo VI”

Mislio sam da čitam Alan Ford… a ono vijest kako Ministarstvo okoliša daje poticaje u visini 800 kn za kupnju energetski učinkovitih frižidera (A+++ klasa, PAZI, 3 plusa!)

To su vam oni frižideri kojima mi, običan narod, govorimo VI. Pred takve frižidere izlazimo u najboljoj robi, ka da na svadbu idemo. Kad stanete prednjeg on vam očita tlak, šećer, prepiše recept i izda tablete. Oš ga otvorit nebil pregrizo komad parizera, on neda:

– Imate previsok tlak!!!
– Dajde me bar pusti da uzmem šljive!
– Nemeže!
– Zašto?
– Znam daš delat rakiju!
– Iskopčat ću te iz struje!
– Slobodno… radim na uran… mogu bez struje 250 godina!

U bolnicama ga koriste ka rendgen… u nekim općinama stoji u parku, glumi spomenik… kad ideš na posao, on i žena ti mašu sa prozora, a kad odeš, on ti povali ženu… 6 Čeha moš zgurat u njega iznajmljujući ga ka apartman…

Prvo su bili poticaju za kućne bazene… onda za električne aute… sad za skupe frižidere… ja vjerujem kad te bogataše napokon skuće, valjda će i za nas govnare biti kakav poticaj za paštetu!

Tekst: Bloger Krule

Foto: cbt.rs

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close