VijestiZdravlje

Bizarni seksualni običaji diljem svijeta

Ako ste mislili kako je seks na stražnjem sjedalu vašeg automobila ili pak vezivanje partnera za krevet egzotika prevarili ste se. Donosimo listu bizarnih seksualnih praksi diljem planete.


Velika Britanija

Jeste li čuli za dogging? U engleskom žargonu to je izraz koji se koristi za seksualne odnose u javnosti i to ni manje ni više nego dok drugi gledaju! Pretpostavlja se kako je ovaj izraz skovan sedamdesetih godina prošlog stoljeća kada su se pobornici ove vrste zabave pretvarali kako odlaze prošetati psa u park. U posljednih nekoliko godina ova praksa je apsolutni hit među britanskom mladeži. U Puttenhamu, malenom selu u Surreyu  čak postoji i polje namijenjeno upravo doggingu, gdje tokom dana gledatelji mogu promatrati gay parove u akciji dok pak noću na scenu dolaze hetero parovi.

Japan

Ako se itko može podičiti neobičnim erotskim običajima i fetišima onda je Japan. Erotika i gastronomija, na prvu bi rekli nespojivo no Japanci su otkrili način kako spojiti nespojivo. Dok bi u nas poslovni ljudi sjeli i brk omastili dobrom janjetinom, japanski biznismeni odabiru konzumiranje sirove ribe s golog ženskog tijela. Ovaj običaj naziva se nyotaimori. Dame koje igraju ulogu tanjura za ovaj posao veoma su dobro plaćene ne bez razloga, naime djevojke prolaze naporan trening kako bi uspješno nepomično ležale satima, ne moramo niti spominjati kako je potpuna depilacija obavezna. Svaki seksualni čin najstrože je zabranjen.

Guam

Ući u brak kao djevica u mnogim je zemljama i danas obavezno. No na pacifičkom otoku Guam vrijedi potpuno suprotno. Djevojkama koje nisu skinule “jumf” zakonom je zabranjeno udati se. Ne, ne niste krivo pročitali! Naime kako bi se broj starih cura smanjio i naravno kako bi došlo do povećanja nataliteta lokalne vlasti unajmljuju odred zgodnih mladića koji obilaze sela i rješavaju mlade djevojke ovog “problema”. Da razjasnimo stvari ne radi se o nikakvoj prisili.

Haiti

Ako vas zanima voodoo magija Haiti je idealno mjesto za vas. Znamo kako su neki aspekti ove religije poprilično mračni i šokantni ritual kupanja pod slapovima Saut dEaua nije toliko nelagodan. Ovaj ritual odvija se svakog srpnja, kada štovatelji voodooa slave svoju božicu ljubavi. Sam načinj izvođenja rituala poprilično je bizaran, naime štovatelji se skinu goli i valjaju se po blatu, grabeći tko koga stigne a sve to je začinjeno velikim količinama žrtvene životinjske krvi.

Indonezija

U nekim ruralnim krajevima Indonezije zadržala su se poganska vjerovanja. Tako jedno od njih, ono vezano za proslavu blagdana Pona nalaže štovateljima da sedam puta godišnje hodočaste na svetu planinu Javi, kako bi prizvali dobru sreću  za sebe i svoje bližnje. To čine tako da se na planini upuštaju u seksualni čin s nekim tko nije njihov supružnik.

Papua Nova Gvineja 

U plemenu Sambija u Papua Novoj Gvineji, dječaci od sedam godina piju spermu starijih muškaraca, kako bi dobili snagu i izrasli u prave muškarce. Dok pak u plemenu Trobiander  običaj je da dječaci i djevojčice stupaju u seksualne odnose u uzrastu od šest do osam godina. Ovaj ritual ne samo da je potpuno prihvaćen u društvu, već ga odrasli i potiču.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: idesh.net

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close