Ličko-senjska županijaVijestiKarijera

Bio je mladi poduzetnik godine u Hrvatskoj, danas kaže da nema spavanja na lovorikama

DANIJEL TUŠAK

Danijel Tušak za kojeg trendovi pokazuju da je u uzlaznoj putanji po svim anketama za Ličko-senjskog župana, ima zamijećenu poslovnu povijest i na nacionalnoj razini


2010. godine Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva Republike Hrvatske, proglasilo ga je za Mladog poduzetnika godine te mu dodijelilo nagradu. Uspjeh je to Danijela Tušaka iz Gospića koji je trenutno u bitci za funkciju Župana Ličko-senjske županije.

Gospodina Tušaka smo pitali za komentar.

Kad smo dobili informaciju iz Ministarstva gospodarstva Republike Hrvatske da su baš mene kao vlasnika i direktora Tušak d.o.o. izabrali za nagradu za Najboljeg mladog poduzetnika, bio sam i više nego iznenađen. Ali, ujedno sam tada shvatio koliku vrijednost naši rezultati imaju, te koji je trud uložen od strane mojih zaposlenika, obitelji i mene. Od tada smo značajno razvili posao. Nema spavanja na lovorikama. Može se! Budi svoj!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close