Ličko-senjska županijaVijestiKarijera

Bio je mladi poduzetnik godine u Hrvatskoj, danas kaže da nema spavanja na lovorikama

DANIJEL TUŠAK

Danijel Tušak za kojeg trendovi pokazuju da je u uzlaznoj putanji po svim anketama za Ličko-senjskog župana, ima zamijećenu poslovnu povijest i na nacionalnoj razini


2010. godine Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva Republike Hrvatske, proglasilo ga je za Mladog poduzetnika godine te mu dodijelilo nagradu. Uspjeh je to Danijela Tušaka iz Gospića koji je trenutno u bitci za funkciju Župana Ličko-senjske županije.

Gospodina Tušaka smo pitali za komentar.

Kad smo dobili informaciju iz Ministarstva gospodarstva Republike Hrvatske da su baš mene kao vlasnika i direktora Tušak d.o.o. izabrali za nagradu za Najboljeg mladog poduzetnika, bio sam i više nego iznenađen. Ali, ujedno sam tada shvatio koliku vrijednost naši rezultati imaju, te koji je trud uložen od strane mojih zaposlenika, obitelji i mene. Od tada smo značajno razvili posao. Nema spavanja na lovorikama. Može se! Budi svoj!


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close