VijestiScena

Bang Bang najvljuje drugi album

Nakon što je s pjesmom “Ne zaboravi me” predstavljen i posljednji singl s albuma “Bez obzira na sve”, zagrebačka grupa Bang Bang objavila je novi singl “Stranci” s kojim najavljuju rad na drugom studijskom albumu.


“Pjesmom “Ne zaboravi me” zatvorili smo prvo poglavlje Bang Banga i najavili neke nove glazbene avanture koje možete očekivati na drugom albumu. Kao i dosad, i u ovoj pjesmi koketiramo s različitim, nama novim zvukovima, ali smatram da i dalje Bang Bang potpis ne gubi na svojoj autentičnosti”, rekao je autor i frontmen benda Hrvoje Prskalo.

Kao i sve pjesme Bang Banga, “Strance” autorski potpisuje Hrvoje Prskalo, dok je u aranžmanu sudjelovao i ostatak benda. Singl uskoro očekuje i video spot u produkciji Ljube Zdjelarevića i Raula Brzića, s kojima bend surađuje i na zadnja tri singla.

“Stranci” donose ljubavnu priču para čiji odnos nakon nekog vremena postaje sve hladniji i isprazniji. Nažalost, ili na sreću, i sama sam proživjela slične situacije pa mi emotivno i nije bilo teško ući u ovu pjesmu. Dapače, takve teme i ‘zadatke’ doživljavam kao veliki pjevački i interpretacijski izazov, a takvih izazova na sljedećem albumu neće nedostajati”, komentirala je pjevačica benda, Lara Antić.

Bang Bang je 2015. godine osvojio nagradu Porin u kategoriji “Najbolji novi izvođač” te još nekoliko prestižnih nagrada među kojima valja istaknuti nagradu “Music pub Zlatka Turkalja” za najbolji album 2015. godine. Iza sebe imaju album “Bez obzira na sve” na kojem su se našli brojni hitovi kao što su “Imam”, “Nešto me pogodilo”, “Negdje na cesti” i drugi.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: Croatia Records | Foto: Bang Bang facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close