SportGrad ZagrebZdravlje

BANDIĆ došao biciklom na posao – međunarodni dan zimske vožnje

Na Međunarodni dan zimske vožnje biciklom na posao, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pridružio se se brojnim sugrađanima i građanima drugih svjetskih gradova koji će se toga jutra na posao uputiti biciklom, bez obzira na vremenske prilike u njihovim gradovima.

 Preporučam svima da idu na posao s biciklom i to iz najmanje tri razloga: jeftiniji prijevoz do posla, bit ćemo zdraviji i čuvamo okoliš. – pozvao je gradonačelnik Bandić Zagrepčane da više koriste bicikl kao prijevozno sredstvo.

Prema riječima gradonačelnika Milana Bandića infrastruktura po kojom se vozio od Bužanove gdje živi do Gradske uprave je zadovoljavajuća, ali može biti i bolja.

 U zadnjih petnaestak godina napravili smo oko 300 kilometara biciklističkih staza, mogli smo i više, pozivam Sindikat za bicikliste, Udrugu Moj bicikl i ostale da nam pomognu da radimo nove prioritete, otklonimo nedostatke na postojećima. Jedino tako možemo napraviti biciklističku infrastrukturu i pozivati građane da zdravije žive, da čuvaju koju kunu u lisnici i da čuvaju okoliš! – rekao je gradonačelnik Milan Bandić.

 

Foto, tekst: Inga Ć./ZNA.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close