Grad ZagrebLifestyle

BANDIĆ čestitao Zagrebačkim MAŽORETKINJAMA: “Još jednom ste pokazale da ste uistinu ponos i simbol!”

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić uputio je čestitku Zagrebačkim mažoretkinjama, koje su na Europskom prvenstvu u francuskom Albiju obranile zlato,  putem svoje Facebook stranice Milan Bandić.


Bravo djevojke!

Još jednom ste pokazale da ste uistinu ponos i simbol ne samo Grada Zagreba, već ste i cijelu našu domovinu predstavile u najboljem svjetlu.

Obraniti titule prvakinja u svim dobnim razredima, na ovakvome natjecanju i uz toliko jaku konkurenciju, blistav je uspjeh kojim se, kao gradonačelnik grada čije ime dostojanstveno nosite u svom nazivu, osobito ponosim.

Hvala vam zbog toga, i želim vam puno uspjeha u daljnjim nastupima, a posebno se veselim vidjeti vas u četvrtak na glavnom gradskom trgu na otvorenju Eurobasketa!

Podsjetimo, mažoretkinje su osvojlie europsko zlato u kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj skupini, i to među više od 1600 mažoretkinja Europe u francuskom Albiju.

Redakcija Lika Cluba pridružuje se čestitkama ovom velikom uspjehu.


Foto: ZGmažoretkinje.blog.hr 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close