Ličko-senjska županijaVijestiDruštvene mreže

AUSTRIJANCI “PORUČUJU”: Oj Hrvati koronaši, svi u Mukinje!

OBJAVIO BLOGER "UZAVRELI POETA"

Jedna od vrućih medijskih tema u posljednje vrijeme svakako je odnos Hrvatske i Austrije po pitanju otvaranja i zatvaranja granica u korona krizi. I dok se u Austriji prijete odlaskom s Jadrana, a u Hrvatskoj nedolaskom u Alpe, građani zbijaju šale na račun nedosljednih stožera s obiju strana.

Na ovu temu našalio se i bloger “Uzavreli Poeta” koji je na svojoj Facebook stranici objavio video i napisao “Nakon što je naš superheroj Capak frajerski upozorio nezahvalne Austrijance da uskoro započinje sezona skijanja i da bi mi Hrvati i naše sarme mogli biti bitan faktor iste, nismo dugo čekali na oštar i beskompromisan austrijski odgovor…”.

U videu se između ostalog spominju Mukinje i poznati poduzetnik Macola, a ako se njegova predviđanja ostvare, Hrvati bi za nekoliko mjeseci mogli preplaviti Liku.

Nakon što je naš superheroj Capak frajerski upozorio nezahvalne Austrijance da uskoro započinje sezona skijanja i da bi…

Gepostet von Uzavreli Poeta am Samstag, 22. August 2020

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close