Ličko-senjska županijaVijestiDruštvene mreže

AUSTRIJANCI “PORUČUJU”: Oj Hrvati koronaši, svi u Mukinje!

OBJAVIO BLOGER "UZAVRELI POETA"

Jedna od vrućih medijskih tema u posljednje vrijeme svakako je odnos Hrvatske i Austrije po pitanju otvaranja i zatvaranja granica u korona krizi. I dok se u Austriji prijete odlaskom s Jadrana, a u Hrvatskoj nedolaskom u Alpe, građani zbijaju šale na račun nedosljednih stožera s obiju strana.

Na ovu temu našalio se i bloger “Uzavreli Poeta” koji je na svojoj Facebook stranici objavio video i napisao “Nakon što je naš superheroj Capak frajerski upozorio nezahvalne Austrijance da uskoro započinje sezona skijanja i da bi mi Hrvati i naše sarme mogli biti bitan faktor iste, nismo dugo čekali na oštar i beskompromisan austrijski odgovor…”.

U videu se između ostalog spominju Mukinje i poznati poduzetnik Macola, a ako se njegova predviđanja ostvare, Hrvati bi za nekoliko mjeseci mogli preplaviti Liku.

Nakon što je naš superheroj Capak frajerski upozorio nezahvalne Austrijance da uskoro započinje sezona skijanja i da bi…

Gepostet von Uzavreli Poeta am Samstag, 22. August 2020

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close