Tech

Aplikacija Snap Me Up probudit će vas samo pod jednim uvjetom

Koliko vam se puta dogodilo da zakasnite na posao ili se uopće ne uspijete razbuditi samo zato što ste slučajno, sanjivi i umorni, ugasili alarm?


No, i za takve situacije postoji rješenje u obliku jedne vrlo domišljate i funkcionalne aplikacije. Snap Me Up će vas probuditi samo pod jednim uvjetom.

Naime, alarm ne možete isključiti ili odgoditi jednim klikom, već je neophodno da napravite selfie. Ako razmišljate o tome da aplikaciju vjerojatno može prevariti tako da uslikate bilo što, varate se. Snap Me Up neće prestati zvoniti sve dok kamera ne detektira vaše lice.

Nakon što aplikacija detektira lice i uvjeri se da ste to vi, trebate se samo uslikati i nakon toga će se alarm isključiti, a urnebesne jutarnje fotografije bit će spremljene za uspomenu.

U okviru aplikacije Snap Me Up možete namjestiti nekoliko alarma, kao i dane kojim želite da budu aktivni. Vjerujemo da je ovo ujedno i zabavan način buđenja, pogotov zato što jutarnje selfije možete dijeliti i komentirati s prijateljima na društvenim mrežama.

Snap Me Up aplikaciju možete preuzeti ovdje.


Tekst: zimo.dnevnik.hr

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close