Tech

Aplikacija Snap Me Up probudit će vas samo pod jednim uvjetom

Koliko vam se puta dogodilo da zakasnite na posao ili se uopće ne uspijete razbuditi samo zato što ste slučajno, sanjivi i umorni, ugasili alarm?


No, i za takve situacije postoji rješenje u obliku jedne vrlo domišljate i funkcionalne aplikacije. Snap Me Up će vas probuditi samo pod jednim uvjetom.

Naime, alarm ne možete isključiti ili odgoditi jednim klikom, već je neophodno da napravite selfie. Ako razmišljate o tome da aplikaciju vjerojatno može prevariti tako da uslikate bilo što, varate se. Snap Me Up neće prestati zvoniti sve dok kamera ne detektira vaše lice.

Nakon što aplikacija detektira lice i uvjeri se da ste to vi, trebate se samo uslikati i nakon toga će se alarm isključiti, a urnebesne jutarnje fotografije bit će spremljene za uspomenu.

U okviru aplikacije Snap Me Up možete namjestiti nekoliko alarma, kao i dane kojim želite da budu aktivni. Vjerujemo da je ovo ujedno i zabavan način buđenja, pogotov zato što jutarnje selfije možete dijeliti i komentirati s prijateljima na društvenim mrežama.

Snap Me Up aplikaciju možete preuzeti ovdje.


Tekst: zimo.dnevnik.hr

 


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close