Tech

Aplikacija otkriva kako biste izgedali da imate 10 kg više ili manje

Netko se želi udebljati, većina smršavjeti, a rijetki smatraju da imaju idealnu težinu – maštanje o tome kako bi izgledali s drugačijom kilažom nešto je što svi ponekad čine. Upravo u tome vam pomaže nova odlična aplikacija Model My Diet u kojoj trebate upisati svoje podatke – od visine i trenutne do željene težine.


Kod visine je potrebno odabrati metrički sustav, oblik tijela od kojih se nudi kruška (jači bokovi i noge, tanji gornji dio), jabuka (jača prsa i trbuh, a tanji bokovi i noge) te figuru pješčanog sata( proporcionalna građa s istaknutim strukom), veličina grudi (manje do srednjih ili veće). Pritiskom na More options možete odabrati ton kože, dob, oblik očiju, širinu nosa, debljinu usana, frizuru te boju kako bi model što više sličio vama. Također, možete si prilagoditi pozadinu i odjeću za modela.

Ovaj model prikazuje ženu s figurom pješčanog sata većih grudi visoku 170 cm  u dvije verzije – sa 60 i 80 kg.

Ovaj model prikazuje ženu s tipom građe jabuka većih grudi visoku 170 cm sa 60 i 80 kg.

Da bi pristupili aplikaciji kliknite OVDJE.


Tekst: 24sata.hr

Foto: modelmydiet.com

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close