PolitikaIzdvojeno

Apel iz gospićkog Stožera: “Neki naši sugrađani se i dalje ponašaju kao da se njih ne tiče ova situacija”

Na službenim Facebook stranicama Grada Gospića objavljen je apel građanima koji potpisuje Stožer civilne zaštite Grada Gospića.
Apel prenosimo u cijelosti:
Poštovani sugrađani,
znamo da je ponekad teško držati socijalnu distancu i pridržavati se uputa i mjera vezanih uz COVID-19, ali moramo ostati odgovorni.
Podsjećamo vas da je najteže našim najstarijim sugrađanima i ako ne budemo imali obzira jedni prema drugima, nažalost posljedice će biti teške.
Svi smo suočeni s poražavajućim činjenicama i brojkama o broju zaraženih u našem gradu. Po izvješću Stožera LSŽ jučer je bilo 40 aktivnih slučajeva zaraženih COVID-19 virusom u Gospiću. Danas je u našoj županiji 16 novooboljelih.
Nažalost, neki naši sugrađani se i dalje ponašaju kao da se njih ne tiče ova situacija ili kao da ne vjeruju u postojanje virusa COVID-19. Broj umrlih od 25 u županiji nažalost govori drugačije.
Na ionako mali broj stanovnika u županiji, broj od 25 umrlih u županiji, 40 oboljelih u Gospiću je ogroman broj.
Ako uskoro svi ne shvatimo koliko je ozbiljna ova situacija, moglo bi biti kasno. Ne dopustimo da se razbole naši najbliži ili da se dogodi novo zatvaranje koje bi snažno utjecalo i na naše gospodarastvo.
Apeliramo na građane da se pridržavaju svih propisanih mjera, a ne da selektivno biraju kojih će se pridržavati.
Stožer civilne zaštite Grada Gospića

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close