Scena

Antemasque dolazi na INmusic Festival

Antemasque najnoviji je projekt dokazano talentiranog dvojca Omara Rodríguez-Lópeza i Cedrica Bixler-Zavale, najpoznatijih kao okosnica dvaju neprežaljenih prog-rock američkih bendova – At the Drive-In i Mars Volta. Novim projektom ovaj talentirani dvojac stiže na jubilarno izdanje INmusic Festivala


Bend je oformljen u travnju 2014., a prvi album, snimljen s bubnjarem Daveom Elitchom i Fleom iz Red Hot Chili Peppersa na bas gitari izdan je već nekoliko mjeseci kasnije. Prvi singl ‘4AM‘ opisan je kao nabijeni pankerski rock pomiješan sa zaraznim izmjeničnim ritmom karakterističnim i za Flea i za dečke iz Mars Volte. Unutar tjedan dana,od 9. do 15. travnja, izbacili su još tri singla! Publika i glazbeni kritičari su tako mogli čuti četiri pjesme ovog novog benda koje su gotovo jednoglasno opisane kao mješavina punka i progresivnog rocka.

Antemasqueov istoimeni album izdan je u studenom 2014., a odnedavno je dostupan i u vinilnom izdanju. Ovog ljeta Antemasque će žestokom svirkom podebljati INmusicov line-up.


 

Tekst: tportal
Foto: screenshot YouTube

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close