Ličko-senjska županijaLokalnaPolitika

ANONIMNO Objavljujemo video u kojem “Milinović” komentira svoje izdajnike u Ličko-senjskoj županiji

Na našu mail adresu [email protected] jučer je u jutarnjim satima došao link s YouTube videom s kadrovima iz poznatog filma Downfall koji govori o padu Hitlera. Video je prerađen na aktualnu političku situaciju u Ličko-senjskoj županiji. U isječku ulogu Hitlera preuzeo je župan Ličko-senjske županije Darko Milinović, a u njemu oštro komentira svoje sadašnje i bivše suradnike nakon što je saznao da će “svi drugi u koaliciju s “novim HDZ-om””.

U ovom isječku, pred svojim najbližim suradnicima među kojima su Milan Kolić, Petar Krmpotić, Hrvoje Jurković i Petar Radošević, komentira sve svoje izdajnike među kojima su se našli i Tomislav Kovačević, Branislav Šutić, Sanjin Rukavina, i brojni drugi. Sve svoje dojučerašnje suradnike koji su mu “okrenuli leđa”, optužuje za izdaju, a za predsjednicu Skupštine Nadu Marjanović s kojom je nedavno imao medijske okršaje, kaže da ju je “stvorio”.

Zaključno,  u videu je na kraju pozvao svoje najbliže suradnike na pobjedu, a o ozbiljnosti situacije govori i kako je na samom kraju videa čak “pozvan na suradnju” i Karlo Starčević, njegov ljuti suparnik.

Napomena: video ne održava stavove redakcije portala LIKACLUB i za publiku je 18+ (punoljetnici)

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Screenshot YouTube

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close