LokalnaPolitikaIzdvojeno

ANKETA Pet je kandidata za župana Ličko-senjske, kome ćete dati svoj glas?

ZANIMA NAS VAŠE MIŠLJENJE

Portal Lika Club provodi veliku anketu o lokalnim izborima 2021. godine, a čitatelje pitamo za kojeg će kandidata glasati u Ličko-senjskoj županiji


Lokalni izbori održat će se 16. svibnja ove godine, a bitka za župana Ličko-senjske županije sigurno je jedna od najneizvjesnijih. Darko Milinović pokušava opstati na poziciji bez HDZ-a, izazivači su nezavisni Danijel Tušak uz podršku HSP-a, Ernest Petry iz HDZ-a, Stipe Lukač ispred Domovinskog pokreta, te Tomislav Zrinski iz SDP-a.

Za čelnu osobu županije kandidaturu je do danas najavilo pet kandidata, a Lika Club je putem ankete odlučio provjeriti kako oni kotiraju među biračima. Moguće je da će biti još kandidata nakon zaključivanja predaje potpisa, no oni neće bit obuhvaćeni ovom anketom.

Odgovorite nam klikom na svoj izbor, te stisnite “Vote” kako bi glas bio zabilježen. Anketa će trajati do 2. svibnja 2021. godine u 23.59 sati, provodi se putem aplikacije StrawPoll i u njoj svaki čitatelj može glasovati samo jednom.

Konačni rezultati ankete biti će objavljeni na portalu Lika Club 3. svibnja 2021. godine.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close