HrvatskaVijesti

Anđela Zelić predstavlja novi singl i spot “Ne zamiri”

Anđela Zelić, pjevačica koju pamtimo po megahitu Dražena Zečića  “Ima li nade za nas” objavila je novi singl i spot “Ne zamiri”.


Pjesmu autora glazbe i stihova Alena Nižetića otpjevala je u suradnji s ženskom klapom Filiae Croatiae (Kćeri Hrvatske) iz Stuttgarta. Pravu dalmatinsku baladu, Anđela je uz klapu otpjevala i na ovogodišnjem Marko Polo festivalu u Korčuli, gdje je osvojila drugu nagradu publike.

O novoj suradnji Anđela je rekla: “Klapa Filiae Croatiae djeluju već više od deset godina pod okriljem Hrvatske katoličke misije u Stuttgartu. To su sve mlade djevojke i majke s kojima se godinama poznajem, ali se tek sada stvorila prava prilika za suradnju. Može se reći da smo na prvu kliknule i jako dobro smo se zabavile na snimanju spota i zajedničkom druženju, na čemu im od srca zahvaljujem.”

Redatelj Mario Jelić snimio je spot “Ne zamiri” na atraktivnim lokacijama u Solinu i Poljicama. Osim ovog singla Anđela ima u pripremi još nekoliko novih, a kao uvijek ostavlja otvorenu mogućnost i nove suradnje s Draženom Zečićem. “S Draženom se redovito čujem. Obiteljski smo prijatelji i jako mi je dragocjen njegov glazbeni, a posebno i ljudski savjet. Dražen je za mene istinski ambasador zabavne glazbe, glazbe koja je u Hrvatskoj popularna, iako se to možda u medijima previše ne ističe. Trebala sam gostovati na njegovom velikom koncertu na Žnjanu, ali me u zadnji trenutak spriječio koronavirus. Bilo mi je jako žao zbog toga, ali smo se naknadno našli i proslavili njegovu novu ulogu djeda”, dodala je Anđela.


 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close