Savjeti

AKO TREBATE RAZGOVOR ILI SAVJET Pokrenuta web aplikacija “Niste sami”

Savjetnici različitih metoda osobnog razvoja okupili su se u projektu ”Niste sami” kako bi građanima i građankama barem malo olakšali nošenje s izolacijom, usamljenosti, anksioznosti i strahovima koji se javljaju u ovom izazovnom razdoblju.


Projekt se provodi se preko web aplikacije nistesami.online za vrijeme trajanja pandemije i strogih mjera zaštite u borbi protiv virusa COVID-19.

Svaki terapeut/praktičar/savjetnik koji je član ove zajednice nudi individualna besplatna online savjetovanja u trajanju od 30 do 45 minuta. Zamišljeno je da se s jednom osobom odrade dva susreta, no prema osobnoj procjeni savjetnika to može biti i samo jedan susret ili više njih, ovisno o problematici s kojom se suočavate.

Bitno je napomenuti da ovo nije psihoterapija, već hitna pomoć i savjetodavna podrška u izazovnim trenucima, ističu.

Na online savjetovanju možete dobiti podršku u obliku razgovora, hitnu pomoć pri napadima panike i anksioznosti, podršku u trenucima usamljenosti, savjete za nošenje s emocijama koje vam se javljaju dok ste u izolaciji, ali najvažnije je da dobivate osobu koja će vas saslušati s pažnjom i suosjećanjem.


 

Komentari

Komentara


Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close