VijestiDruštvene mreže

Agencija PRiLIKA komunikacije postala partner visokog učilišta Bernays

PRiLIKA komunikacije 110. je partner Bernaysa, a studenti će moći obavljati stručnu praksu u području posredovanja i savjetovanja komunikacije za klijente iz raznih industrija.


Studenti će u okviru stručne prakse u agenciji PRiLIKA komunikacije biti u mogućnosti usavršavati svoje komunikacijska znanja i vještine u područjima posredovanja, savjetovanja i komunikacije sadržaja za klijente, te izvođenjem usluga grafičkog dizajna, web dizajna, odnosa s javnošću, organizacije događaja, community managmenta, marketinga i zakupa medija.

Zadovoljstvo nam je otvoriti suradnju s Bernaysom. Vjerujem da ćemo studentima stvoriti nove komunikacijske i turističke vidike putem prakse u našoj agenciji, ali i kvalitetnije ih upoznati sa zanimljivim projektima koji se često regionalno vežu za raznovrsno i široko područje Ličko-senjske i Karlovačke županije. Vjerujemo da mnoštvo studenata ima volje i znanja svojim idejama doprinijeti pričanju priča u praksi, a mi ćemo im to i omogućiti putem agencije, ali i putem našeg medija i magazina, rekao je Ante Fumić, direktor agencije, povodom potpisivanja partnerskog sporazuma.

Agencija PRiLIKA komunikacije pruža komunikacijske usluge za nekoliko klijenata, a izdvajaju se oni iz područja obrazovanja, neprofitnog sektora, ugostiteljstva i turizma te menadžment nekoliko naših nacionalnih i parkova prirode. Na Bernaysovcima je samo da pričekaju otvaranje Burze prakse u proljeće!

Donosi bernays.hr.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: bernays.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close