Tech

U ovom kaputu možete ponijeti 15 kilograma stvari!

Aerodromska jakna uštedjet će vam novac ako često putujete avionom. Naime, umjesto da plaćate za prtljagu koju nosite na avion, svoje stvari možete pospremiti u 14 dubokih džepova.


Tvorci ove jakne nadaju se da će njihov izum smanjiti redove u zračnim lukama i pojeftiniti naknade za prtljagu. U Aerodromskoj jakni možete ponijeti 15 kilograma stvari, dovoljno za sve što vam treba za noćenje ili dva.

Dužina jakne se može prilagoditi i nositi na tri načina, a dio se čak pretvara i u torbu u koju možete pospremiti sve kad se iskrcate iz zrakoplova.

Proizvođač Juice Promotions Australia kaže da u jaknu stanu otprilike dva laptopa, tablet, dva para cipela, traperice, pet majici kratkih rukava, džemper i kamera.

Ova jakna će vam omogućiti da sa sobom ponesete sve što vam treba, a ne morate se brinuti da će vam se prtljaga izgubiti ili da ćete morati puno platiti”, kazao je za Daily Mail dizajner Andy Benke koji za proizvodnju svog proizvoda pokušava skupiti novac za Kickstarteru.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: 24sata.hr | Foto: kickstarter

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close