TurizamIzdvojeno

Advent u Karlovcu ove godine online, u gradu samo blagdanski ukrasi

BEZ OKUPLJANJA

Advent u Karlovcu ni ove godine neće izostati, ali bit će potpuno drugačiji od dosadašnjih. Zbog koronavirusa i on će biti online, bez okupljanja, javlja KAportal.


U Gradu, koji organizira ovogodišnji Advent u Karlovcu, vjeruju da će manifestacija i novim pristupom i konceptom zadržati duh Božića i doslovno dovesti blagdansko ozračje u domove.

Tome će pridonijeti i tradicionalni ugođaj okićenog grada, dobra glazba i paljenje adventskih svijeća u srcu Zvijezde.

Ove godine Advent u Karlovcu seli se na digitalnu platformu koja će sadržavati karakterističnu božićnu gastro ponudu naših restorana i ugostitelja, dostavu dobro nam poznatih blagdanskih delicija, zabavni i humanitarni program, ali i druga iznenađenja. Nadohvat ruke, u sigurnosti i toplini doma, Advent u Karlovcu pokucat će tako na svačija vrata. Pred nama je jedan tradicionalni, a drugačiji Advent u Karlovcu jer … život ne smije stati, poručili su iz Grada.

Dodali su da konačan program i koncept razvijaju i prilagođavaju svakodnevnim okolnostima, a detalje i čaroliju otkrivat će idućih dana.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close