TurizamIzdvojeno

Advent u Karlovcu ove godine online, u gradu samo blagdanski ukrasi

BEZ OKUPLJANJA

Advent u Karlovcu ni ove godine neće izostati, ali bit će potpuno drugačiji od dosadašnjih. Zbog koronavirusa i on će biti online, bez okupljanja, javlja KAportal.


U Gradu, koji organizira ovogodišnji Advent u Karlovcu, vjeruju da će manifestacija i novim pristupom i konceptom zadržati duh Božića i doslovno dovesti blagdansko ozračje u domove.

Tome će pridonijeti i tradicionalni ugođaj okićenog grada, dobra glazba i paljenje adventskih svijeća u srcu Zvijezde.

Ove godine Advent u Karlovcu seli se na digitalnu platformu koja će sadržavati karakterističnu božićnu gastro ponudu naših restorana i ugostitelja, dostavu dobro nam poznatih blagdanskih delicija, zabavni i humanitarni program, ali i druga iznenađenja. Nadohvat ruke, u sigurnosti i toplini doma, Advent u Karlovcu pokucat će tako na svačija vrata. Pred nama je jedan tradicionalni, a drugačiji Advent u Karlovcu jer … život ne smije stati, poručili su iz Grada.

Dodali su da konačan program i koncept razvijaju i prilagođavaju svakodnevnim okolnostima, a detalje i čaroliju otkrivat će idućih dana.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close