JadranskiTurizamIzdvojeno

ADAC ODLUČIO Kamp Straško među najboljim europskim kampovima!

Ove godine Hrvatska ima tri kampa više s priznanjem ADAC Superplatz, nego prošle godine.


130 kampova u Europi dobilo je pet zvjezdica ADAC Superplatz u trenutnom vodiču za kampiranje ADAC-a 2020, a u probranom društvu najboljih europskih kampova našlo se i 13 kampova iz Hrvatske.

Kako bi kamp uopće bio nagrađen Superplaztom morao je ispuniti stroge i zahtjevne kriterije ADAC-ovih inspektora te ostvariti najbolje ocjene u pet kategorija. Spomenute kategorije odnose se na uređenost kampa, mogućnost kupanja za goste, slobodno vrijeme, opskrbljenost kampa te sanitarije. Za dobivanje priznanja Superplatz nužno je da prosječna ocjena inspektora bude 5 od 5, navodi hrturizam.hr.

Među nagrađenim ADAC Superplatz 2020 kampovima su: kamp Aminess Sirena i Aminess Maravea Camping Resort iz Novigrada, kamp Čikat s otoka Lošinja, Kamp Omišalj, Zaton Holiday Resort, Camping Village Šimuni, Kamp Val Saline, FKK-Camping Valalta i čak četiri Valamarova kamping ljetovališta te Kamp Straško iz Novalje.

Kamp Straško odlikuju mnogobrojni popratni sadržaji kao što su sportsko–rekreativni centar, animacija koja se brine o gostima tokom cijelog dana te večeri u zabavnom centru koje upotpunuju boravak gostiju u kampu. U kampu su gostima na raspolaganju parcele sa priključkom na struju, vodu, SAT-TV i u potpunosti opremljene mobilne kućice. Zahvaljujući svom prirodnom položaju jako velik broj smještajnih jedinica nalazi se u prvom redu uz more.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: TZ Novalja

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close