Vijesti

Stand up komedija gostuje u Otočcu 13.04.

U nedjelju, 13. Travnja 2014. s početkom u 20.00h u Otočcu će se održati predstava,  Stand up komedija – Komedija s nogu uz Peđu Bajovića! Kino dvorana Gackog pučkog otvorenog učilišta ugostiit će jednog od najpoznatijih stand up komičara u Hrvatskoj.

Tko je Peđa Bajović?

Pedja Bajović je regionalni stand up komičar i producent s adresom u Zagrebu. On nije, otkad zna za sebe, htio biti komičar. Htio je biti pilot. Ne zbog letenja, nego zbog cura. Ćorav i smotan za ovo prvo, u cilju ostvarenja cilja – odlučio se za ovo drugo. To ga je na kraju dovelo do toga da postane jedan od pokretača stand up comedy scene u Hrvatskoj te je aktivno angažiran u razvoju regionalne mreže ‘komičara s nogu’. Pedja Bajović je regionalni komičar, i njemu je svejedno gdje nastupa; od Jasenica do Štipa, od Komiže do Kladova, pa sve preko Jajca i Pljevalja…

Muskarac1

U međuvremenu je bio vodio prvu zagrebačku stand up comedy skupinu “SVE 5” (2007-2008.), a danas je to produkcija Komedija s nogu s kojom je proizveo prvi domaći stand up comedy DVD izdanje ‘”Komedija s nogu/…BO CKOПJE” (2011.). Bio je producentom prve ikada nacionalne turneje stand up komedije u Hrvatskoj (2009.), ali i prve regionalne turneje sa svojom geografsko-biografskom predstavom S NOGU* (2012.) Također, prvi je regionalni stand up komičar koji je nastupio na jednom međunarodnom takmičenju – Seattle International Comedy Competition 2012.

Komedija s nogu održati će se u Otočcu u sklopu mini-turneje, a ugostiti će ju Gacko pučko otvoreno učilište u 20.00h u nedjelju 13.04.

11.04.  Šibenik (HR) – S nogu @ Domald Caffe

12.04.  Split (HR) – Rok trajanja @ Caffe Colao ŠC GRIPE

13.04.  OTOČAC (HR) – MUŠKARAC @ Gacko pučko otvoreno učilište (kinodvorana)

14.04.  Opatija (HR) – Corporate Event

Ulaz na predstavu biti će 15 kuna. Ulaznice možete rezervirati u inbox naše Facebook fan stranice Lika Clubbing ili na mail: [email protected].

Pogledajte najavu za predstavu “Muškarac” koju će izvesti u Otočcu.

 

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Back to top button
Close