Vijesti

Problemi koje mogu razumjeti samo žene s velikim grudima

Zanosne grudi jedan su od najženstvenijih dijelova tijela. O njima maštaju muškarci, a žele ih i brojne žene koje nose košarice A ili B. No bujne grudi osim ženstvenosti i seksepila sa sobom povlače i neke probleme koje nitko drugi ne može razumjeti, osim ponosnih vlasnica raskošnog poprsja. Prenosi zadovoljna.dnevnik.hr


1. Skoro pa je nemoguće naći zgodan grudnjak koji savršeno pristaje. Grudnjaci bez naramenica ne dolaze u obzir. Funkcionalnost mora biti uvijek prije estetike pa žene velikih grudi najčešće nose one u crnoj ili bež boji koji su jedino dostupni u njihovoj veličini.

2. Niti jedan kupaći kostim ne pristaje savršeno. Ili su preveliki i staromodni ili su premali. Naći komplet gaćica i grudnjaka je nemoguća misija.

3. Pitanja poput “Bole li te leđa?” i “Koji broj grudnjaka nosiš?” slušaš svakodnevno. I da, leđa te uistinu bole zbog viška “tereta”.

4. Trčanje je bolno iskustvo čak i sa specijaliziranim grudnjakom, a neke vježbe poput sklekova i trbušnjaka vrlo je teško izvesti.

5. Što god odjeneš izgledaš kao da želiš biti seksi što jednostavno nije istina. Na poslu te zbog toga druge žene prijeko gledaju, a šefovi ne shvaćaju ozbiljno.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

 

Foto: pixabay

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close