Vijesti

Tvoj unikatni božićni dar je?

U želji da svima olakšamo ovogodišnji izbor najdara za svoje najmilije, pokušali smo sastaviti kratku listu zanimljivih darova te vam ujedno donosimo i naš izbor.

1. dar sačinjen od zajedničkih uspomena

2. praktičan predmet za svakodnevnu uporabu

3. nikada ostvarena želja ili san

4. sitnica kojom ćete ispuniti formu

Naša odluka je pala na potpuno osobni dar koji bi sadržavao zajedničke uspomene s osobom koju darujete. Kako nabaviti takav dar i gdje? Detaljne upute za najoriginalniji dar, a po našem sudu je to svakako CEWE Fotoknjiga, ovog Božića donosimo u nastavku.

CEWE FOTOKNJIGA je rješenje svih dilema i vječitog pitanja, što pokloniti dragoj osobi za nadolazeće blagdane. Zasigurno nema ljepšeg dara od onoga kojeg ćete sami izraditi i u koji ćete ugraditi svoj trud i vrijeme, a posebice ukoliko je takav dar sačinjen od fotografija koje vas podsjećaju na nezaboravne zajednički provedene trenutke.

Nakon što je vrlo jednostavno i brzo oblikujete vlastitim kreativnim idejama, ona postaje prava knjiga koju odlikuje visoka kvaliteta izrade.

Kako je izraditi? Jednostavno i brzo.

1. skinite besplatni foto programa s internet stranice www.cewe.hr

2. u programu izaberite željenu fotoknjigu te je oblikujte

3. klikom na „Dodaj u košaricu“ pošaljite fotoknjigu u izradu

4. pričekajte 5-7 radnih dana i uživajte u listanju svoje fotoknjige i prisjećanju na predivne trenutke

Uvođenjem najnovije verzije fotoprograma za izradu fotoknjiga, CEWE je na hrvatskom tržištu postavio nove standarde, a svi oni koji žele sačuvati svoje uspomene dobili su puno noviteta, a svakako najzanimljiviji je postavljanje video isječaka u fotoknjigu.

VIDEO U CEWE FOTOKNJIZI – Nemoguće je postalo moguće!

Kako?

1. prilikom oblikovanja svoje fotoknjige, svoj video isječak samo povučete iz datoteke s računala (po sistemu „drag&drop“) na željeno mjesto u fotoknjizi

2. program će sličici koja će se pojaviti na stranici, automatski pridružiti QR kód i pohraniti video na period od tri godine uz trošak od 12,90 kn za svaki video.

3. prilikom listanja svoje fotoknjige, QR kód očitajte pomoću svojeg pametnog telefona ili tableta te ukoliko ste spojeni na internet, video će su u roku par sekundi pokrenuti

Ovom inovacijom, CEWE je svim svojim korisnicima omogućio da se svojih uspomena prisjećaju na još upečatljiviji način koji neće ostaviti ravnodušnim nikoga tko bude listao takvu fotoknjigu.

Video kojeg postavljate u fotoknjigu nema ograničenje na osnovi veličine već trajanja pa je tako max. moguća duljina svakog videa do max. 5 minuta.

Svim novoregistriranim korisnicima u povratnom mailu dobrodošlice CEWE poklanja kód s 30% popusta na bilo koju CEWE fotoknjigu kao i kód za besplatnu izradu 10 digitalnih fotografija Premium kvalitete dimenzije 10×13,5 cm.Postanite dio CEWE obitelji.Isplati se!

O svim CEWE proizvodima i novitetima se možete dodatno informirati na cewe.hr

Tekst/Foto: jutarnji.hr

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close