DogađanjaVijesti

Zabava pod vedrim nebom – I ove godine održava se Ljeto na Štrosu

I ove godine Strossmayerovo šetalište podno Kule Lotrščak na Gornjem gradu bit će u znaku svakodnevnih događanja jer 26. svibnja započinje Ljeto na Štrosu i potrajat će sve do 4. rujna.


Svi koji su bili u Zagrebu znaju za Ljeto na Štrosu. Tom svojom sada već tradicionalnom manifestacijom, koja se odvija na Strossmayerovom šetalištu podno Kule Lotrščak, glavni grad Hrvatske osvojio je srca mnogih turista, a svake godine pridružuje im se sve više gostiju iz zemlje i inozemstva. Upravo zbog te manifestacije turisti ciljano dolaze s namjerom da se dobro zabave i vrate svojim kućama puni dojmova s prekrasnog putovanja u Zagrebu.

Tom manifestacijom, s nizom koncertnih i kazališnih događanja, organizacijom noćnih tura, kina pod vedrim nebom, zanimljivim sadržajima u dvorištima zagrebačkih palača i obiteljskih vila i još mnogim drugim programima koji se paralelno odvijaju, čitav Gornji grad se pretvara u veliku gradsku pozornicu. Na njoj programi započinju već u jutarnjim satima i odvijaju se do duboko u noć, tako da dovoljno sadržaja za sebe mogu pronaći baš svi, od obitelji s djecom, mladih do posjetitelja koji uživaju u manifestacijama na otvorenom.

Ljeto na Štrosu započinje 26. svibnja i potrajat će sve do 4. rujna. Iz bogatog programa izdvajamo tek svakodnevne koncerte u ritmovima jazza, evergreena i nostalgične glazbe iz proteklih desetljeća. Na jednom od najljepših zagrebačkih šetališta moći ćete proslaviti i „pola nove godine” uz veliki vatromet te uz najbolje želje najmilijima ili prijateljima s veseljem zakoračiti u drugi dio godine. Naravno, to je tek dio priče, a nju su otkrili i turisti te zajedno sa Zagrepčanima uživaju u svim tim događanjima. Zato dođite ovo ljeto na Štros, jer ondje za svakoga ima mjesta, pronađite ono što vas zanima i uživajte u svemu što se događa u prekrasnom ambijentu Gornjega grada.

 

Izvor: TZGZ | Foto: Ljeto na Strossu facebook

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close