Vijesti

7 tipova muškaraca koje bi žene trebale izbjegavati

Iako mogu biti vrlo privlačni i čine se zanimljivima, ako želite dugu i ozbiljnu vezu bolje je izbjegavati buntovne dečke, oni koji glume dobrice i one koji se vole predstavljati kao heroji, piše 24sata


1. Očinski tip

Ne u smislu da voli i želi djecu, već da se prema ženi ponaša kao da joj je tata. Takve muškarce treba izbjegavati jer ljubavna veza s njima neće biti zdrava.

To je muškarac koji će vas pokušavati kontrolirati i ograničavati vam slobodu, uz izgovor da to radi iz ljubavi. Možda kod njega to zaista proizlazi iz nekakve ljubavi, ali to nije zdrav odnos u kojem žena može biti sretna.

2. Buntovnik

To su tipovi “izmučenih i oštećenih duša” koji na prvi pogled mogu djelovati vrlo privlačno. Njihove buntovne ideje i jedinstven način razmišljanja čine se zanimljivima, ali samo u početku.

Kada su duže s takvim muškarcem, žene otkriju da se iza te pomalo tajanstvene i stabilne vanjštine krije nesiguran i izgubljen čovjek koji još pokušava naći svoj životni put i treba pomoć drugih da bi živio i preživio.

Život s nekime tko se bori s “duhovima” može biti vrlo naporan. Bolji izbor su partneri koji drže svoj život čvrsto u rukama i upravljaju njime, jer to pokazuje da znaju što žele.

3. Glumi dobricu

Ovo je tip muškarca najgori na ovom popisu i od njega treba bježati što dalje. Njegova prava narav skriva se iza oklopa dobrog čovjeka, i na prvu se može činiti kao savršen partner. On glumi da je nešto što nije samo da bi ispunio očekivanja drugih.

To je tip koji nema čvrstu osobnost pa tako ne znate što zapravo kroz život možete očekivati od njega, danas je ovakav, ali sutra može postati netko sasvim drugačiji. Na primjer, dok ste u društvu pokazuje jedno, zabavno i dobroćudno lice, ali kada ste na samo, on se pretvara u nekog drugog.

4. Heroj

Mnoge žene sanjaju da će se pojaviti princ na bijelom konju i spasiti ih od jednoličnog života kojim žive. Tome pridonose i razne bajke kojima se zatrpavaju dječji umovi u kojima su žene bespomoćne i treba ih netko spasiti.

Pogrešno je čekati nekoga da bi ostvarili svoje čežnje i snove, jer takav netko se možda nikada ne pojavi. Svakoj ženi treba muškarac koji će joj biti podrška i pomoći joj pomoći kada je to potrebno, ali i dati joj slobodu da bude svoja.

Naravno, i muškarcima treba takva žena. Međutim, jedno je biti nekome potpora, a drugo ispunjavati svaku želju i biti spreman učiniti baš sve umjesto nekoga – to nije zdrav odnos jer vodi svojevrsnoj ovisnosti o partneru.

Pročitajte više na 24sata


 

Komentari

Komentara


Foto: unsplash

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close