Zdravlje

6 situacija u kojima će muškarac odbiti seks

Nije istina da muškarci baš nikada ne odbijaju seks.


1. Previše pričanja tijekom predigre

I pritom ne mislimo na dirty talk, koji muškarci vole, nego na pričanje o svemu i svačemu, što nema veze s onim što se trenutno događa – vašim roditeljima, poslu, kolegici koja vas je naživcirala i slično. Predigra je ono što vodi do prave akcije, a brbljanje ju uništava, što znači da nikad nećete doći do glavnog djela, barem ne ako pitate mušku populaciju.

2. Pričanje o bivšem

On je potpuno svjestan kako imate ljubavnu i seksualnu prošlost, no zadnje što želi slušati prije seksa, su priče o vašem bivšem. A ako baš imate potrebu razgovarati o bivšem, onda to nipošto nemojte raditi prije seksa. No, bilo bi najbolje da uopće nemate potrebu pričati o tome.

3. Vi ste pijani, on je trijezan

Kada ste oboje pripiti, ništa ne izgleda čudno. Kada ste vi pripiti, a on trijezan, neke bi stvari koje se vama ne čine čudnima, njemu mogle biti jako smiješne i – čudne. Kao npr. kada pokušavate namjestiti sexy izraz lica, koji nije nimalo sexy ili kada počnete zavodljivo se vrpoljiti, ali vas zeza ravnoteža. Možda ipak neki drugi put ili pričekajte da i on nešto popije.

Pročitajte više na index.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close