Vijesti

3 muške “mane” koje žene obožavaju

Muški šarm je nešto što je vrlo teško opisati riječima no puno puta tom skrivenom seksepilu pridonose sitnice koje muškarca čine posebnim i jednostavno neodoljivim. O čemu se točno radi pitali smo žene i došli do zanimljivih odgovora


Ima trbuščić
Čak dvije trećine ispitanih žena u jednoj je anketi potvrdilo kako popularna ‘kornjača’ na trbuhu nije toliko seksi koliko se o tome priča. Naime, žene su izjavile kako im je draže vidjeti prirodni trbuščić koji opisuje “normalnog” frajera koji nije opsjednut ogledalom, dizanjem utega i proteinima. Čini se kako umjerenost uvijek pali.
Kasni s brijanjem
Mlada brada stara svega  dana pravi je mamac za pripadnice ljepšeg spola. Nije riječ o bradi kao takvoj već u pomalo buntovničkom i vrlo ležernom izgledu muškarca koji uz odgovarajuću odjeću i pomalo “frajerski” stav jednostavno vrišti seksepilom.
Znakovi starenja
Anketa je također potvrdila kako žene prosijedu kosu doživljavaju kao vrlo seksi. Iako danas sve više muškaraca  poseže za bojom za kosu kako bi prikrili prve znakove starenja, žene će radije odabrati prosijedog muškarca nego umjetni izgled koji se ne može neprimjetiti. Isto vrijedi i za seksi ćelavce koji šišanjem na milimetar ili nulu mogu izgledati neodoljivo.

 

Komentari

Komentara


Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr | Foto: pixabay

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close