TurizamIzdvojeno

1500 LAMPIONA Večeras u 19 sati pustite najljepše želje u nebo iznad Gospića!

PUSTIMO NAJLJEPŠE ŽELJE

Kako bi i ove godine blagdanski duh živio u gradu, Grad Gospić i Turistička zajednica Grada Gospića pripremili su veliku zajedničku akciju puštanja lampiona “Pustimo najljepše želje”.


Ovog puta, zbog epidemioloških mjera, lampioni će se puštati na malo drugačiji način. U Turističkoj zajednici Grada Gospića nalazilo se 1500 lampiona koje su građani preuzeli i i odnijeli doma.

U srijedu 23. prosinca u 19 sati svi zajedno ćemo sa svojih balkona ili iz svojih dvorišta pustiti u zrak lampione te tako stvoriti prekrasan svjetlosni doživljaj iznad Gospića. Sve ćemo zabilježiti i dronom, te kasnije koristiti u promociji našeg grada zbog čega je važno da smo svi sinkronizirani i da lampione puštamo u točno vrijeme”, poručili su iz Grada Gospića.

Organizatori vas pozivaju da se odazovete u što većem broju te da zajedno pustimo najljepše želje za kraj godine u nebo!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Grad Gospić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close