VijestiLifestyleScenaTurizam

Prvi Gospićki photo day obilazi i perušićku pećinu Samograd

Hrvatski foto klubovi sutra će se ujediniti u Lici. Foto klub Gospić organizirao je susret fotografa 1. Gospić photo day u suradnji s Gradom Gospićem, Ličko-senjskom županijom, TZ grada Gospića, studijom FMI, Higlander´s pubom i Pećinskim parkom Grabovača.

Obići će se uži centar Gospića i nekoliko kulturno-muzejskih institucija, dok će nakon ručka obići podzemnu pećinu Samograd i vidikovac. Podsjetimo, pećina Samograd dio je Pećinskog parka Grabovača u Perušiću i za javnost su otvorene četiri dvorane: Frasova, Perušića, Karlovićeva i Kukuljevićeva dvorana.

Nakon toga fotografi će posjetiti i vidikovac s pogledom na Liku. Fotografije ćete moći pogledati na Facebook stranici Pećinskog parka Grabovača.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PP Grabovača

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close