GOSPIĆ Nakon ulaska u Gradsko vijeće Nezavisna lista mladih objavila svoje prve zahtjeve

Tena Brnad

Nezavisna lista mladih iz Gospića, koja je unatoč nedostatku sredstava za kampanju uspjela ući u gradsko vijeće, medijima je poslala priopćenje koje prenosimo u cijelosti:

“Dobro jutro grade naš!

A što reći nego još jedno veliko HVALA za 425 glasova! Od centra grada, do Ličkog Osika pa do Ribnika i Medka. Svugdje smo dobili poneki glas i eto skupilo se. Postali smo treća snaga u centralnom dijelu našeg grada što je ogroman uspjeh s obzirom da je naša kampanja bila 0 kuna(izuzev majica koje smo sami sebi platili, 40 kn po komadu.) Ušli smo u borbu sa velikima i eto, uspjeli smo ući u vijeće, što nam je bio i prvi i glavni cilj. Nama ovo nije igra. Nećemo razočarati naše birače i sve ćemo odraditi kako smo i rekli. Tek sad kreće naša priča i nitko si više neći dati za pravo da laže svom narodu i ništa ne radi, sad smo mi tu i svi će znati za svaki korak članova Gradskog vijeća i gradonačelnika grada. Radite za narod i sa nama nećete imati problema, u suprotom biti ćemo Vam trn u oku kojeg se nećete moći riješiti.

Na temelju ovoga, krećemo sa prvim zahtjevima i molimo medije da nas poprate sa ovom današnjom objavom:

1.

AKO JOSIP ŽUPAN, DEČKO KOJI STUDIRA I NE RADI NIGDJE, ODRIČE SE SVOJIH PRIMANJA ZA DOBROBIT GRADA I ZAJEDNICE TRAŽIMO SVE ČLANOVE GRADSKOG VIJEĆA DA UČINE ISTU STVAR. NE MOŽEMO NIKOGA PRISILITI, ALI S OBZIROM DA JE VEĆINA ČLANOVA VIJEĆA FINANCIJSKI DOBRO POTKOVANA, MISLIMO DA IM TO NE BI TREBAO BITI PROBLEM. To je mali korak boljitku naših međusobnih odnosa koji su ionako poprilično narušeni. Nadamo se skorom odgovoru.

2.

PITAMO JAVNO GOSPODINA KARLA STARČEVIĆA I GOSPODINA PETRA KRMPOTIĆA I TRAŽIMO NJIHOV ODGOVOR:

IMATE LI HRABROSTI SUOČITI SE JAVNO PRED SVOJIM GRAĐANIMA , ODRADITI JAVNU DEBATU I DA VAS SVI GLEDAJU I SLUŠAJU? MOŽE U KINU
KORZU, PUČKOM UČILIŠTU, GDJE GOD VI ŽELITE. Gospodin Krmpotić je u programu svoje zadnje kampanje(2013) navodio često puta javne rasprave i tribine rada Gradskog vijeća i svega toga pa je dosta toga izostalo. Izbjegavanje građana više neće postojati. Želimo čuti kandidate za gradonačelnika našeg grada da nam kažu u oči što i kako. Zapamtite, Vi ste tu zbog nas, ne mi zbog Vas.

3.

Bilajska je ruglo i dalje… tik…tak…..

Vaša Nezavisna lista mladih…”


Foto: lika-express.hr

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u