Scena

Zvijezda The Voice-a, Marin Jurić Čivro, snimio prvi singl!

Finalist hrvatskog The Voicea te novi član glazbene obitelji Universal Music Hrvatska – Marin Jurić-Čivro predstavlja svoj debitantski singl.


Dobro jutro svima” za ovog 21-godišnjaka napisao je njegov Virovitičanin Ivan Dečak iz Vatre, koji mu je bio i mentor na glazbenom showu, a snimljena je u suradnji s producentima Jurom Ferinom i Pavlom Miholjevićem iz Svadbasa.

“Riječi pjesme su o mom trenutnom životnom stilu, zato mi je pjesma kul. Nadam se da će sve cvjetati u punom sjaju” poručio je Čivro.

“Pjesma, osim što donosi miris razuzdanih ljetnih tuluma, opisuje fazu života kroz koju Marin, obzirom na svoje godine, upravo i prolazi. Nadam se da će publika podržati Marina u njegovim prvim glazbenim koracima” zadovoljan je uređnim poslom Ivan.


 

Izvor: Muzika.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close